Agenda
NotÝcies

Tancar
NotÝcies


Galeria 1 de 2
"8 raons per gaudir Segre-Rialb", premi Alimara 2012
19/04/2012   NotÝcies

El Consorci Segre Rialb ha estat guardonat amb un premi ALIMARA del CETT dins de la categoria d'institucions públiques d'àmbit comarcal i local, per la campanya de promoció turística "8 raons per gaudir Segre-Rialb".
La campanya gira entorn dels valors tradicionals i dels principals productes turístics dels municipis de la Baronia de Rialb, Bassella, Oliana, Peramola, Ponts i Tiurana; en un entorn que té com a eix vertebrador l'element de l'aigua i l'embassament de Rialb.
L'entrega dels premis va tenir lloc el dia 19 d'abril a l'Hotel Alimara de Barcelona. El premi el va recollir el president del Consorci Segre Rialb i alcade d'Oliana, Miquel Sala i Muntada, que va estar acompanyat per l'alcade de Tiurana, Àngel Villarte i Canes; l'alcadessa de Ponts, M. Antonia Pubill i Carroa; l'alcade de la Baronia de Rialb, Pere Prat i Torra; la tècnica de turisme del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Montse Ripoll i la tècnica de turisme del Consorci Segre Rialb, Núria Solé i Solé.
Aquest premis reconeixen la qualitat i la innovació del material de promoció turística i l'esforç tant de les institucions púlbique scom de les empreses per generar una major demanda, tot comptant amb el suport del Saló Internacional del Turisme de Catalunya, SITC.Consorci Segre Rialb       Contacte       +Tel. 973 056 034